Always hand in hand part 3


Alyssas perspektiv:

Det hade gått ca en månad och alla mådde bra. Adam hade hämtat sig riktigt bra han var sig själv helt och hållet nu men händelsen följer ju med livet ut! Jag och Alexis var hur spända som helst för idag var dagen då vi skulle få åka till LA själva! Det var cirka en timme kvar innan vi skulle åka till flygplatsen så jag packade ner det sista i min resväska och lyfte upp den sen sprang jag ner och slängde i mig frukost.
Alexis hade inte kommit än och det var 20 minuter kvar, förvånande.. Hon är alltid här i sista sekunden innan vi ska någonstans och nu är det väldigt viktigt att hon kommer i tid!
Jag och mamma bärde ut mina grejer och då kom Alexis.
- Heeej! sa jag och sprang till henne och kramade om henne
- Hej!
- Sen som vanligt?
- Ja förlåt!
- Kom så lägger vi in din väska i bilen!
Jag tog hennes väska och bärde upp den sen la jag den i bagageluckan.
Jag sprang in för jag hållde nästan på att glömma min dator och min mobil. Då hade jag fått panik men jag hämtade datan och mobilen sen sprang jag ut till bilen och satte mig i baksätet där Alexis redan satt. Hennes mamma skulle följa med och säga hejdå också. Vi åkte till flygplatsen det tog ca en halvtimme bara.
Vi tog våra väskor och checkade in dom sen gav vi våra mammor en varsin stor kram! Sen vinkade vi hejdå och vi såg hur dom grät, vi visade upp våra pass och vi fick gå på planet.
Det tog cirka 20 minuter innan planet lyfte och jag var helt pirrig i magen. Vi skulle åka till LA själva, även om vi redan satt på flyget kunde jag fortfarande inte fatta det!
Det tog några timmar men det var värt det! När vi klev av planet fick vi en varm vind mot oss. Det var varmt och skönt här i Los Angeles det lär ju vara minst 25 grader i luften! Vi kom fram klockan sex på kvällen.
Vi hämtade våra väskor sen åkte vi taxi till hotellet. Vi fick våran nyckel och letade efter vårat rum. När jag låste upp det kunde man nästan tro att vi fått fel rum! Det var hur fint som helst och det här var det billigaste rummet som fanns, tänk då hur dom dyraste ser ut?! Rummet var ganska mycket med svartvitt och vi hade en chanel matta i hallen precis när man kom in! Det kunde lixom inte bli bättre!
Vi la in väskorna i rummet sen gick vi ut och åt lite sen ville jag dra till en chanel butik för jag hade fått pengar av mamma bara för att köpa en chanel väska. Jag köpte en basic svart liten chanel väska och Alexis köpte en rosa liten chanel väska.
När vi hade shoppat klart var vi tvungna att ta kort på och vid hollywood skylten, det var ju inte något man kunde missa!
Sen tog vi taxi hem igen och somnade nästan på en gång eller ja jag iallafall.

Alexis perspektiv:

Jag vaknade klockan nio av att solen lös in i fönstret. Åååh varför drog vi inte iför igår kväll?
Skulle lingt kunna sova längre som Alyssa gjorde. Förvånande? Nej, hon sover alltid väldigt länge.
Så typiskt henne! Jag lät Alyssa sova och gick upp och käkade frukost istället. Det fick bli pannkakor med sylt och grädde vart så sugen på de! Jag laga i ordning det och tog fram grädde, sylt, tallrik, bestick, glas och jucie.
När jag hade ätit klart vaknade Alyssa.
- God morgon sömntuta du missade frukosten. sa jag och började plocka undan
- Äh jag var ändå inte hungrig
Hon gick och gjorde i ordning sig medans jag satte mig vid tv:n och tittade på någonting vet inte vad det hette men det var faktist ganska bra!
När hon hade gjort i ordning sig bestämde vi oss för att vi skulle ner på stan och gå runt en sväng.
- OMG, Alexis titta där är Taylor Lautner omg omg omg!!! sa Alyssa och typ hoppade av lycka sen sprang hon fram till honom och frågade om autograf och en bild med honom.
Hon visade autografen sen såg jag nå konstigt på den, det var ett telefon nummer.
- Alyssa, var lappen helt blank när du frågade efter hans autograf?
- Mm dåra?
- Inge telefonnummer på?
- Nej... vänta nu va?
- Ja de står ett telefon nummer här
- VA?! ÄR DET TAYLOR NUMMER?! skrek hon typ över hela stan men jag tystade henne
- Mm
Vi gick vidare och hon var typ över glad för hon hade fått hans nummer men jag vet att hon aldrig kommer våga ringa så de kommer jag få behöva göra. Asså jag gillade typ inte honom för jag tyckte han var för ytlig. Jag gillar mer jordnära killar som har båda fötterna på jorden och inte såna som honom bryr sig om sitt utseende lixom det är bara ett plus hos en kille enligt mig jag tar först på personligheten sen utseendemässigt.
Vi gick typ runt på stan hela dagen och sen gick vi tillbaka till hotellet och åt i resturangen. Jag tog hummer och Alyssa tog samma tror jag? Sen var jag skit trött och hade ont i fötterna så jag gick upp och la mig medans Alyssa satte sig vid datorn.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo