A perfect life part 9

- 1,2,3! sen hoppade alla ner i vattnet. Det var svinkallt men efter en stund vart det lite varmare. Vi började stänka vatten på varandra som alltid och det slutade i vattenkrig. Sen kom Niall och lyfte upp mig på hans axlar och "attackerad" Liz och Harry med vatten sen vart de fight. Det var något jag aldrig kommer glömma. Vi alla skrattade och hade the time of our lifes vid den stunden. När det började bli sent så gick vi in och torkade oss och jag poppade lite popcorn och sedan satt jag och Niall under ett täcke i soffan och Liz och Harry satt på golvet framför oss under en filt och vi bara mös och snackade och käkade popcorn. Allt var så himla härligt just nu!
Precis allt gick åt rätt håll min karriär, min pojkvän det ända som inte gick åt rätt håll var mina föräldrar!

Men jag orkade inte bry mig om dom nu. Om dom inte ger mig nå tid med dom ska jag inte ta mig tid och tänka på dom. Det är deras eget fel!
Tillslut somnade Liz i Harrys knä.
- Naww. sa jag och Niall och bara log.
Vi bestämmde oss för att rita henne i ansiktet, så jag gick och hämtade en kajal som låg i min sminkväska och vi ritade mustach, skägg och rynkor i hennes ansikte. Vi hållde på att dö av skratt för hon vaknade till.
Jag gömde kajal pennan direkt bakom min rygg och satte mig ner bredvid Niall igen. Jag tittade på honom och han försökte hålla sig för garv med ett stort leende.
- Vad är det? fråga Liz och kliade sig i pannan, när hon tog bort handen såg hon att hon hade blivit svart på fingrarna. Liz gick iväg till spegeln och började bara skratta.
Nu brast alla i skratt, speciellt Niall med sitt gulliga skratt. Efter en stund låg alla däckade i sängen, Niall intill mig med sin arm över min rygg och Harry intill Liz med sin arm på hennes mage.
Vi vaknade vi ca 12 och vi gick ut och badade på en gång, men på ett annat ställde den här gången. Nu gick vi till en brygga som var vid några klippor lite längre bort.
- Sisten dit får diska med sin tandborste efter vi ätit lunch! skrek Liz
Såklart kom hon dit först och jag tätt inpå henne och Harry kom sist.
- Förlåt älskling! sa Liz och småskrattade och sprang fram och kysste Harry.
Niall och jag hämtade lite vatten och slängde på dom.
Liz skrek hur högt som helst men inte Harry han skrattade bara.
Vi ställde oss på klipporna och tog varandras händer och hoppade i. Jag fick fram ett litet skrik först men det var inte så farligt efter en stund men det var mycket djupare där. Nu kunde vi knappast köra vattenkrig.
- Vad ska vi göra nudå? fick jag fram och spottade ut lite vatten från munnen.
- Vi kan simma in till stranden och sola. sa Liz och började simma
Jag kom inte långt efter henne. Killarna stannade kvar medans vi simmade till stranden.
Jag sprang först upp och hämtade våra handdukar sedan la vi oss på dom och solade.
När vi skulle sola ryggen knöt vi upp våra bikinisar så det inte skulle bli några ränder på ryggen eller i nacken.
Helt plötsligt kom killarna imot oss men inte med vatten utan dom kom och tog vår bikini överdelar, vi skrek som bara den och tog handdukarna för brösten. Killarna stog bara och skrattade så dom knappt kunde andas.
- SERIÖST! skrek jag
Dom bara skrattade och jag och Liz sprang in i båten och tog på oss en bh och magtröja över.
När vi gick ut igen låg dom på stranden och dog av garv!
- Vad fan är ert problem? skrek Liz och hämtade våra bikinis.
- Åååhh, det var bara.... så kul, shit jag kommer börja gråta snart! sa Harry och bara garvade så nästan tårarna spurtade ur ögonen. Vi vart inte lika glada som dom vart men gjort är gjort så jag lät dom ligga där och gick fram till min farbror som sov i sin hytt.
- Farbror Mike! Vi åker till nästa ö ikväll!
- Aa okej jag börjar åka dit nu då
- okej ska ba ropa hit killarna!
Jag gick till killarna och ropade hit dom och dom sprang upp precis innan han började åka.
Vi satt ute på båten, det var alldeles för varmt att sitta inne. Vi var nästan framme eftersom ön låg inte så långt bort man kunde se den ifrån bryggan vi var på.
När vi var alldeles intill hade solen nästan gått ner och vi gick upp på bryggan båten stannat vid och sedan gick vi till stranden och satte oss. Man fick världens vackraste vy från den ön.
- Ska vi inte blanda ihop lite drinkar och ha musik? frågade Liz som såg partysugen ut
- Jo det kan du och jag göra. sa Harry och bärde upp Liz och gick in i båten.
Jag och Niall vart kvar ute. Jag ställde mig upp och Niall reste sig inte upp långt efter. Han la sina händer runt min mage och jag vände mig om och tog mina händer runt hans nacke och kysste honom. Han la sina armar runt min midja och drog mig tätt intill honom. Sen kom Liz och Harry ut med 4 stycken drinkar.
Jag och Liz fick jordgubbssmak, Harry fick citronssmak och Niall fick kiwismak + att Liz hade med sig sina små högtalare till och satte på musik på sin Iphone. Vi alla började både dricka och dansa.
Klockan började närma sig 11 och vi bara dansade och dansade. Harry sprang ut i vattnet med kläderna på och vi andra bara skrattade, det fanns inte så mycket annat att göra.
När han kommit upp bestämmde vi oss för att gå och sova. Niall låg i min säng och Harry i Liz.
Niall och jag låg tätt intill varandra och han drog sina fingrar i mitt röda hår sedan kysste han mig.
- Godnatt du underbara!
- Godnatt älskling!
Sedan somnade vi. Jag har ingen aning när Liz och Harry somnade men det var senare än oss iallafall.
Nästa morgon var jag jättesugen på att surfa. Jag hade lärt mig de sist jag var i Australien. Det var superkul så jag gick själv ut och surfade medans dom andra sov. När jag var klar hade dom inte vaknat än.
- HALLÅ, SKA NI SOVA HELA DAGEN? skrek jag nästan och började skratta lite lätt.
Dom vaknade till och såg helt yrvakna ut när jag inte var trött alls.
Jag torkade mitt hår och tog på mig andra kläder. Det fick bli en blommig sommarklänning.
Medans alla andra gjorde i ordning sig gick jag ut och satte mig på stranden.
- Det var på tiden! sa jag till alla när dom kom ut
Niall hade med sig sin gitarr så han satte sig ner och började spela någonting och sedan började han sjunga. Gud, han var så duktig så det var inte sant! Jag började sjunga med för jag kunde den låten men kom inte på vad den hette, sen började Liz och Harry sjunga med så satt vi där och sjöng i solen.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo