A perfect life part 3

- Ska vi bada innan vi tar efterrätten, frågade Liz alla
- Visst varför inte? sa Taylor
Vi satt ju redan i bikinis och killarna tog av sig sina tröjor och vilka magar dom hade! Eightpack båda två!
Jag börja slänga av mig handduken och började springa mot vattnet med Liz tättintill mig
- Sisten i får kyssa Ariana!! skrek Liz
- Nej varför säger du så där? viskade jag till Liz när vi redan va i vattnet och såklart kom Taylor i sist. Han gick närmre och närmare mig.


Till slut böjde han sig ner och kysste mig mjukt på läpparna.
Jag bara tittade på honom sen och sedan sprang ut i vattnet och stänkte vatten på Liz för hon sa att han skulle göra det.
- Harry nu är det din tur att kyssa Liz, sa jag och blinkade till henne
- Vad gör du! viskade Liz medans Harry gick mot henne
Han vände henne om och kysst henne rakt på munnen, hon såg helt förvånad ut efteråt. Det var som om hon var i himlen för jag visste att hon gillade Harry. Vi alla badade och jag märkte att Taylor gillade mig eftersom han skvätte vatten på mig, så han tittade på mig och när han pratade med Harry pekade han på mig flera gånger. Vem vet det kanske händer något mellan oss, vad är det jag pratar om honom? Nej skulle inte tro det va men ändå hans muskulösa kropp och glittrande ögon, herregud började jag bli kär i Taylor Hill?!!
Det var något nytt! Vid tio var jag tvungen att åka hem och då åkte Liz också eftersom hon skulle sova hos mig.
Taylor kysste mig hejdå och Liz kysste Harry hejdå innan vi gick.
- Vad röd du vart om kinderna idag när Taylor kysste dig! sa Liz och småskrattade
-Tyst, vad vart inte du då när Harry kysste dig?
Då vart Liz helt tyst. När vi var hemma så skulle Liz färga mitt hår rött till min film/serieroll.
Jag var helt spänd, har aldrig testat en sån hårfärg förut. Det var verkligen spännande men det känns som om jag skulle bli nöjd. 
Efter en halvtimmes färgande var det äntligen klart och jag tittade mig i spegeln. Det var som en helt annan person men jag gillade det ändå. Klockan var ganska mycket så jag gick upp och bädda medans Liz fixade både chips och popcorn.
Vi skulle titta på en film och vi var tvungna att titta på rolig film så vi inte skulle somna eftersom vi båda var ganska trötta.
Så vi tittade på en american pie film!
När Liz kom upp var det färdigbäddat och jag hade redat bytt om till pyjamas och satt redo för att titta på film. Liz gick och bytte om medans jag hällde upp dricka i våra glas. När hon kom tillbaka började vi titta på filmen. Vi fick oss några skratt, men innan vi ens hade tittat halva låg vi helt däckade i sängen och vakna nästa morgon med popcorn över hela oss. Men vi lämnade det till Mary så hon fick städa upp det.
Jag gick och klädde på mig medans Liz sminkade sig och vågade håret. Idag blev det mönstrig kjol och en mönstrig top. Efter det sminkade jag mig lite lätt med puder, mascara och eyeliner och satte upp luggen i mitt hår. 
Sedan gick jag och Liz ner och tog på oss våra flipflops och skulle till stranden, såklart var jag tvungen att ha en väska med mig men jag tog bara en liten brun väska men fransar på.
När vi var där tog vi massa bilder men min favorit vart när jag och Liz satt på knä vända mot varandra och höll om varann.
Jag kunde inte få ut Taylor från mitt huvud jag var helt besatt nu! och när man pratar om trollen kom dom också.
- Tjenare flickor! sa Taylor och log
Jag sprang fram till honom och kysste honom rakt på munnen, jag vet inte vad som tog åt mig men jag var bara tvungen men han kysste bara tillbaks. Det kändes äntligen så skönt att jag kunde kyssa honom utan att jag skulle bli förnedrad.
Harry gick fram till Liz och höll om henne och viskade något i hennes öra som hon vart jätte glad över och sedan kysstes dom.
- Jo, Ariana jag vet att vi inte har fått en sån bra början men.. hann han säga
- Det gör inget allt jag vill ha är dig just nu! sa jag och log
- Är det sant?
- Ja, 100%!!!
- Wow, det var en överaskning men så vi är ett par nu? sa han och tittade med sina stora ögon in i mina
- Jag antar det, sa jag och kysste honom
- Föresten snyggt ditt hår vart i den nya färgen, sa han och vi båda började skratta.
När vi hade gått till Harry och Liz började alla snacka om någon filmkväll vi skulle ha men ingen vet när.
Jag pussade Taylor på kinden och såklart ska Liz ta kort på allt jag gör.
Jag kände hur det durra till i väskan och jag tog upp min telefon och läste smset och jag märkte att alla tittade på mig när jag log när jag läste meddelandet.
- Liz, vi ska flytta!
- Ska ni?! sa hon förvånat
- Nej du och jag, mamma har löpt ett hus åt oss inte så långt här ifrån det är det där!
- OMG, seriöst awesome! sa vi och hoppade runt av glädje sedan kramade varandra.
Klockan hade hunnit blivit väldigt mycket och det sista vi gjorde med killarna var att titta på solnedgången. Nästa morgon skulle vi på en gala och såklart ta kort på röda mattan. Jag fick inte ta med mig min pojkvän eftersom han inte var kändis så jag gick där helt själv. Min mamma hade sättit i extansions i mitt hår och köpt en rosabeige klänning med silverränder på och till det tog jag på mig ett par svarta högklackade. Vi åkte dit i en svart limo och det stog hundratals paparazzis utanför när jag skulle kliva ut ur limon men min bodyguard fixade undan några stycken.


blev lite kort men skriver mer i morgon!




Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo