A perfect life part 2

Själv tog jag en xider efteråt för att stilla den starka smaken men det vart mycket mer efter det. 
Liz och jag shotade flera vodka i rad, det var minst 10 stycken på max 5 min. Gud vad vi var fulla och vi tog massa kort. 
När alla hade gått hem låg jag och Liz däckade på soffan och såg att klockan var halv sex. Vi flög upp ur soffan, städade i ordning lite och käkade frukost sen tuta mamma utanför och jag tog på mig mina nya rosa skor och sedan gick vi ut till bilen.

 

Vi åkte direkt till photoshooten och Liz började med sin photoshot. Hon var jätte duktig.

- Du mamma? sa jag 
- Ja vad är det, sa hon och tittade ner i telefonen
- Kan inte vi i familjen göra mer grejer tillsammans, ni är ju bara ute och jobbar hela tiden ni är aldrig hemma och du svarad aldrig varken när man ringer eller messar! sa jag och såg ganska allvarlig ut och tittade snabbt på Liz.
- Javisst, går det bra den... 15 maj?
- MAMMA! Du fattar ju inte ett piss av vad det jag försöker säga snart får du sparken som min manager så du kan va hemma och inte vara borta hela tiden!
- Tänker du sparka din egen mamma?
- Om nu man kan kalla det mamma, men vad jag försöker säga är att du och pappa kan spendera mer tid med mig än jobbet. Jag behöver inte massa jobb jag är 18 år och fyller 19 om en månad jag borde få kunna se mina föräldrar iallafall! skrek jag nästan
- Du ska passa dig, visst vi tar ledigt i 2 dagar och då gör vi bara det du vill. Föresten har jag ett nytt jobb åt dig, i en tvserie men du måste färga ditt hår rött!
- Jaja det kan jag väll fixa men du måste lova!
- Ja det är din tur nu så gå ut, sa min mamma och puttade iväg mig
Jag gick ut och dom började ta kort och jag gjorde massa olika poser. Innan vi var klara hade dom minst tagit 30 olika kort men det blev en närbild som jag själv valde ut och Liz valde ut sin egen också.
Vi fick även med oss dom hem.
När vi satt i bilen på väg hem tog jag upp min mobil och började titta igenom bilderna det var massa galna kort. Det jag gillade mest var när jag och Liz satt i soffan och garva. Sen såg jag nå helt annat kort, det var Liz och Harry som kysstes! Jag visade henne det och hon började garva och sen tittade jag vidare och då kysste jag Taylor!!
OMG hur kunde jag! Jag kunde inte gilla honom, inte honom! 
Mamma släppte först av Liz och sen mig hos oss sedan åkte dom iväg som vanligt. 
Vi skulle ju till skolan idag, vi hade sovmorgon till 11 och klockan var halv tio. Jag behövde inte göra i ordning mig någonting eftersom jag redan var sminkad. Jag började istället städa lite från igår, det låg burkar och glasflaskor överallt så jag tyckte det behövdes städas lite!
- MARY, kan du städa resten?
- Ja visst, Elizabeth ringde nyss och sa att du skulle komma och hämta henne.
Jag tog min chanel väska och min rosa louboutins och sedan gick jag ut till bilen och körde iväg till henne.
Hon kom direkt ut och hoppade in i bilen sedan åkte vi vidare till skolan. Usch att jag behövde gå till skolan. Jag och Liz var lixom kändisar såenligt mig tyckte jag inte vi behövde gå i skolan men det tyckte alla andra.
När vi kom till skolan såg jag Taylor på en gång.
- Tjenare gullet, nice kyss va? sa han och blinkade med ögat till mig
Det kändes seriöst som om jag skulle spy när han sa det, nej usch verkligen inte honom men hans grågröna ögon... NEJ så kunde jag inte tänka!
Min första lektion var NO, jag och Liz hade inte samma fast vi gick i samma klass det var två grupper som vi delade upp idag. När läraren skulle berätta vart vi skulle sitta så hade hon hunnit halva klassen kom mitt namn och bredvid kom... Taylor Hill! Seriöst kunde jag inte hamnat bredvid någon annan, inte honom! Jag kunde tillochmed sitta bredvid den töntigaste i klassen istället för honom.. När han kom och satte sig bredvid mig puttade jag bort stolen, allt för att inte få honom att sitta där!
- Vadå är du rädd för att bli kysst igen eller? sa han och tittade först på mig och sedan sina polare
- Ewww, det är det vidrigaste i hela världen eller skryter du bara för att jag är kändis? sa jag och bitchblicka honom
- Ooooohh, sa hans kompisar i kör
Han satte sig bredvid och man såg att han ville att hans polare skulle hålla tyst.
Men jag kunde ändå inte motstå hans blonda hår.. tänk att jag ens kunde tänka så om honom. Efter en timme av tortyr mötte jag Liz utanför och vi drog ner på stan och käkade
- Du kan inte gissa vem jag fick sitta bredvid på No:n sa jag till Liz
- Vem?
- Taylor Hill såklart sa jag och suckad
- Stackarn, men jag fick sitta bredvid Harry Malik, sa Liz och såg överlycklig ut.
När vi hade käkat klart så gick vi tillbaka till skolan och resten av lektionerna var inställda vi hade bara två lektioner som var inställda men ändå rätt nice. När jag och Liz var nära min bil så greppa någon tag i min arm, när jag vände mig om var det Taylor..
- Och vad vill du då? sa jag och suckade
- Häng med mig och Harry till stranden ikväll, sa han och släppte taget om min arm
- Ska du bete dig som en idiot? sa jag och bitchblicka och sedan titta på Liz som man såg att hon ville
- Nej , gör jag de annars? Men snälla de blir kul, sa han och tittade med sina stora grågröna ögon
- Då går det bra ses vid sex, och sen gick vi till bilen och Liz var överlycklig. Man såg hur kär hon var i Harry.
Jag började genast tänka på Taylor, hans blonda hår och grågröna ögon... NEJ jag kan inte börja gilla honom som skryter att han kysst en kändis.. men han var ju så söt! 
Efter ca 10 minuter var vi hemma hos Liz för hon skulle hämta sin rosa bikini och lite strandgrejer. Sedan åkte vi hem till mig och jag satte på mig min svarta bikini och sedan en lång strandklänning som var leopardfärgad och ett par flipflops. Liz tog på sig sin rosa bikini och en kort vit klänning och ett par babyrosa flipflops. Klockan var halv sex och vi började åka till stranden det tog ca 10 minuter och sedan när vi kom dit hade killarna dukat en piknick och hade två engångsgrillar med sig, en för maten och en för efterrätten. Vi gick ner till dom och dom s´gav oss en kram så det enda man kunde göra var att krama dom tillbaka.
Vi satte oss ner och Harry började grilla några biffar rättare sagt fyra stycken eftersom vi var fyra.
Medans han gjorde det tog jag och Liz av oss klänningarna och sprang ner till vattnet och man hörde killarna säga "Ohh that ass" fast jag tror det var meningen att vi inte skulle höra.
När vi kom ner till vattnet kände jag först med tårna och det var svinkallt men Liz putta i mig så jag hade inget val, jag drog ner Liz en bit och sen sprang jag längre ut och doppa mig, fast inte håret. 
När vi hade badat i en kvart ropade Harry att vi skulle äta så vi sprang upp och virade handdukarna runt oss.
- Mmm, det luktar ljuvligt, sa Liz och blundade en stund
Vi alla började äta och såklart var båda killarna klara först. Vi satt fortfarande och åt men jag hade bara ungefär 3/4 kvar av min mat. Liz var klar nu och efter nån minut var jag också klar.
- Ska vi bada innan vi tar efterrätten, frågade Liz alla
- Visst varför inte? sa Taylor
Vi satt ju redan i bikinis och killarna tog av sig sina tröjor och vilka magar dom hade! Eightpack båda två! 
Jag börja slänga av mig handduken och började springa mot vattnet med Liz tättintill mig 
- Sisten i får kyssa Ariana!! skrek Liz
- Nej varför säger du så där? viskade jag till Liz när vi redan va i vattnet och såklart kom Taylor i sist. Han gick närmre och närmare mig.



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo